North SailsExperts

North Sails Logo

Bart Overgaauw

Toen Bart 5 jaar oud was kreeg hij zijn eerste Optimist, maar daarvoor was hij altijd al aan het zeilen met zijn ouders in Drimmelen. Eigenlijk kun je wel zeggen dat Bart geboren is op een boot. Na zeillessen heeft Bart een tijdje Contender en 29er gevaren, maar daarna is hij al snel in de ratingklassen in Nederland gaan varen.

Bart heeft altijd bewondering gehad voor de zeilen die North Sails maakt. De kwaliteit van afwerking en de eigen materialen vindt hij super, dus toen hij de kans kreeg om voor North Sails te gaan werken hoefde hij niet lang na te denken.  Bart heeft een aantal jaar geholpen in een zeilmakerij in Zeeland en is daar tot 2019 ook fulltime in dienst geweest. Hier heeft hij veel verschillend werk gedaan. Naast zeilen repareren was hij ook bezig met tuigwerk en canvas, waardoor hij daar ook veel ervaring in heeft.

Bart vaart veel in de nationale ORC klassen. Hij is bij vrijwel alle grote wedstrijden aanwezig. Hiernaast vaart hij ook af en toe wedstrijden met zijn oude studentenvereniging, waarmee hij ook matchracet. Bart is redelijk flexibel inzetbaar. Bart assisteert, naast het herstellen van zeilen, ook het verkoop team met meten en plaatsen van zeilen. U kunt Bart dus veel in en om de havens in zowel België als Nederland zien.

Home Loft

Rotterdam, Netherlands
Anthonetta Kuijlstraat 7
Rotterdam, 3066 GS

Weekdays
09:00 – 17:00