North SailsExperts

Sille Christensen headshot

Sille Christensen

Siden Sille startede i lære som sejlmager hos North Sails i 2000, har hun været med til at lave alt fra jollesejl til superyacht-sejl, fra cruising til racing, fra at samle spilere til at lave finish på storsejl og alt ind imellem.

Sille forlod North Sails et par år til fordel for en tur rundt om jorden, hvor hun var sejlmager for ABN Amro, som deltog i – og vandt – Volvo Ocean Race i 2005/2006. Når nogen skal ud på tre ugers sejlads på de store oceaner, skal grejet holde, så Silles sans for detaljer var en essentiel del af jobbet.

Sille har sejlet hele livet. Først tursejlads med sine forældre, derefter alene i Europa-jollen. Mens Sille var i lære, sejlede hun på mange forskellige både, men havde i nogle år fokus på matchracing, hvor hun og resten af besætningen endte som nr. 1 på verdensranglisten for kvinder i 2004.

Da Volvo Ocean Race sluttede, fik Sille muligheden for at kommer med Ericsson-båden rundt på sponsortur. Fra Göteborg gik turen over Oslo og England, gennem Biscayen og videre rundt i Middelhavet. De sejlede fra Abu Dhabi til Indien. ”Hele turen var spækket med spændende oplevelser! Farver, lyde og mennesker er forskellige fra havn til havn. Men noget der virkelig gjorde indtryk var at komme sejlende ind til Mumbay midt om natten og skulle navigere mellem en masse små fiskebåde for at komme ind og ligge for svaj ud for Gate of India”.

I alt hvad Sille laver, lægger hun vægt på, at selv den mindste detalje er i orden. Om end Sille er ene kvinde på gulvet, så tager hun fat på lige fod med resten af holdet, hvorfra hun har opbygget en ualmindelig bred viden om sit fag.

Home Loft

Herlev, Danmark
Lyskær 10
Herlev, 2730

Monday
09:00 – 16:30
Tuesday
09:00 – 16:30
Wednesday
09:00 – 16:30
Thursday
09:00 – 16:30
Friday
09:00 – 16:00
  • #GoBeyond