North Sails LOFT NEWS

Story Contributors: Mikkel Røssberg, Jesper Feldt

ÅBENT HUS HOS NORTH SAILS, HERLEV

Vi slår dørene op for alle sejlsportsinteresserede!

Det sker torsdag den 28. april 2022 fra klokken kl. 14.00 til 19.00.

Det vil være muligt for alle at se, røre og høre om alle vores produkter inden for Crusing, One Design og Racing sejl og få en snak med vores eksperter om sejl til netop din båd.

Samtidig vil vi for første gang kunne præsentere vores nyeste skud på stammen – North Windsurfing med vores revolutionerende 3Di windsurfing sejl!

Ligeledes vil vi i samarbejde med Århus SeaShop kunne præsentere vores eksklusive sejlertøj fra North Sails Performance. Vi vil denne ene dag have den komplette kollektion på North Sails loftet, hvilket giver en unik mulighed for at prøve, købe og bestille sejlertøjet fra et bredt udvalg – heriblandt også de helt nye SS22 styles og farver, og du får også mulighed for at se den helt nye kollektion af sejlertøj til kvinder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos North Sails på Lyskær 10 i Herlev. Tilmelding ikke nødvendigt.

Story Contributors

Åbent hus hos North Sails i Herlev headshot
Mikkel Røssberg

Sail Expert — Herlev, Danmark

Mikkel Røssberg sluttede sig officielt til North Sails efter to årtier som professionel sejler på America’s Cup og flere Grand Prix teams. Mikkel har altid haft et godt forhold til det danske sejlloft og supporterer klienter i Danmark, Tyskland og...

Åbent hus hos North Sails i Herlev headshot
Jesper Feldt

General Manager, Loft Manager, Sales Manager — Herlev, Danmark Malmö, Sweden

For Jesper Feldt er forholdet til kunderne og kollegerne den vigtigste del af jobbet som chef for sejlloftet i Herlev. Det er ham magtpåliggende, at alle parter er glade, hver gang et sejl forlader loftet. Jesper har studeret økonomi og...

  • #GoBeyond