North Sails LOFT NEWS

DRÖMMER DU OM ATT BLI SEGELMAKARE?

I så har du världens chans just nu.

North Sails är världens ledande segelmakare och gör vinnande segel för allt från optimistjollar till Americas Cup-båtar. I Sverige har vi loft i Stockholm och Göteborg med totalt ett tiotal personer som arbetar med försäljning, design, service och reparationer. 

 Nu behöver vi rekrytera ytterligare en service-segelmakare till loftet i Stockholm – och det kan vara dig vi söker. Att du brinner för segling tar vi för givet och det vore toppen om du har erfarenhet av kappsegling. Däremot är det inget krav att du jobbar eller har jobbat som segelmakare, även om det förstås vore en fördel.  

Alla vi som idag jobbar på North Sails i Sverige har en gång i tiden börjat som någon slags lärling. Och nu har även du chansen att ta klivet in i en spännande bransch med stora utvecklingsmöjligheter. Gillar du segling finns det knappast någon bättre!  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Inledningsvis ligger fokus på att du ska lära dig hantverket. Som lärare eller mentorer har du några av branschens mest rutinerade segelmakare. Som färdig service-segelmakare kan du sedan räkna med ett självständigt arbete med mycket kundkontakt. 

Låter det som något för dig? Kontakta Martin Angsell eller Henrik Ottosson så fort som möjligt. Det finns inget sista datum för ansökan men processen avslutas när vi känner att vi har fått tag på rätt person.  

Kontakt: 

Martin Angsell, loftansvarig Lidingö
Tel: 08-544 80 772
E-post: martin.angsell@northsails.com

Henrik Ottosson, vd North Sails Sverige
Tel: 031-3880801
E-post: henrik.ottosson@northsails.com

  • #GoBeyond