Would you like a North Sails Expert to call you? Just leave us your number and a short message we will direct the inquiry to the right person to help. We promise to call as quickly as possible, but at some times we may be out sailing. Looking for a quote? Please use the request a quote tab above.

Let's Talk
Sending

Find My Expert

Please search by name or location to find your local North Sails Expert.

Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

Find My Loft

Find your local loft below.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Are you looking for something you can’t find on our web site? Do you need product information or help with a sail? Just send us a message and we will respond promptly.

Request for Info
Sending

Are you ready to buy? Would like to learn more about products and prices? Please fill in the forms below and we will have your local North Sails Expert create a custom sail proposal for you.

Request a Quote
Sending
North Sails LOFT NEWS

January 19, 2018

NY MAND OMBORD HOS NORTH SAILS MED FOKUS PÅ SALG OG SERVICE

Travlhed med service af sejl og salg af en revolutionerende ny teknologi i form af 3Di Nordac, gør at Norths Sails holder fast i også at være repræsenteret med en sælger/serviceperson vest for Storebælt.

Christian Steffensen, 45 år og fra Troense, skal have fokus på kunder på Fyn og i Jylland. Han kommer også til at have sin gang på North Sails nye sejlloft på 1.000 kvm. i Herlev, hvor der i øjeblikket er ikke mindre end 400 sejl til vintereftersyn.

North Sails har ansat den rutinerede sejler fra Troense, Christian Steffensen, der skal have fokus på salg og service, samtidig med at der er etableret otte steder på Fyn og i Jylland, hvor alle sejlere kan indlevere deres sejl til gratis vintereftersyn.

”Christian kommer med et indgående kendskab til sejlermiljøet i Danmark og har masser af sejladserfaring fra mange typer af kølbåde. Det er et perfekt match for North Sails, hvor vi leverer den bedste service både før, under og efter køb af sejl”, siger daglig leder af North Sails i Danmark, Jesper Feldt.

Sejlads og service er på ingen måde ukendt for Christian. Christian har i mange år sejlet tur- og kapsejlads i både Danmark og udlandet, og kommer senest fra en stilling i Dansk Sejlunion som projektleder for ”Vild med Vand”, hvor netop service har været i fokus.

”Min sejladserfaring og min professionelle tilgang til at arbejde med service, er det jeg skal bruge, når jeg skal møde ”sejlerdanmark” på en ny måde. Efter kun en måneds tid i jobbet er det dejligt at erfare, at folk gerne vil bruge penge på sejl. Jeg har allerede flere kunder, der er interesserede i at købe de nye 3D formstøbte polyestersejl 3Di Nordac”, fortæller Christian Steffensen.