North Sails LOFT NEWS

North Sails Benelux aanwezig op HISWA te water, komt u ook?

(langs de waterkant, standnummer K.150)

Over een paar weken start de HISWA te water, dit jaar voor de vijfde en (voorlopig) laatste keer in Amsterdam. De HISWA te water vindt plaats van 29 augustus t/m 3 september, de beurs is elke dag van 10:00 – 18:00 geopend. North Sails Benelux is de gehele week aanwezig met een eigen stand.

Kaarten bestellen HISWA te water - North Sails

3Di NORDAC op de HISWA te Water

We praten u tijdens de HISWA graag bij over de nieuwste toepassing van onze 3Di zeiltechnologie: 3Di NORDAC. Ook hebben we 3Di NORDAC sample zeilen bij ons op de beurs. Wanneer u tijdens de beurs uw nieuwe zeilen in bestelling geeft kunnen we u een scherpe beurs aanbieding doen.

HISWA te water in 2018 in de Bataviahaven in Lelystad

Vanaf 2018 verhuist de HISWA te water naar de evenementenhaven Bataviahaven in Lelystad. De grootste in-water boot show van Noord-Europa is met het oog op de toekomst op zoek gegaan naar een ruimere locatie. Met onze loft in Almere zijn we verheugd dat de beurs in 2018 bij ons in de achtertuin plaats gaan vinden. Dit biedt ook voor North Sails veel perspectief!

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken met één van onze experts? Neem dan contact op met North Sails Almere.

Tickets bestellen?

Bestel hier uw tickets voor de HISWA te water.

Ps. Voor onze vaste klanten en nieuwsbrief abonnees zijn er gratis kaarten beschikbaar voor de HISWA te water. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie. 

North Sails Benelux aanwezig op HISWA te Water - OTTI Fotografie
Credits: OTTI fotografie

 

  • #GoBeyond