North Sails LOFT NEWS

BANEBRYDENDE INNOVATION

Nu er Helix standard på alle North Code-sejl

Helix

North Sails er verdens førende inden for sejlteknologi og rykker konstant på grænserne for ydeevne. 2022 er et skelsættende år for vores Helix Structured Luff-teknologi, da vi nu annoncerer, at den revolutionerende designfilosofi er blevet standard på alle North racing Code-sejl og Helix Rulle-gennaker til cruising, med øjeblikkelig virkning. North Sails har desuden udvidet sortimentet til at omfatte Helix som en opgradering til forsejl.

I dens relativt korte levetid til dato, har effekten af Helix været en åbenbaring. Fra januar 2022 har North Sails solgt over to tusinde Helix Code-sejl, med utrolige resultater på tværs af klasser, fra Grand Prix-hold til weekendsejlere. Med disse to banebrydende udviklinger har North Sails til hensigt at videreføre denne skelsættende innovation, som vi forestiller os bliver en designfilosofi, synonymt med selve North Sails brandet.

Helix evolutionen

Engang var Helix Code-sejl begrænset til offshore Grand Prix, men er hurtigt blevet det bedste værktøj til at forbedre aerodynamikken og øge rækkevidden. Med sin unikke DNA-lignende strukturerede forlig har Helix givet sejlere endnu et gear, hvilket øger kraftpotentialet ved at optimere belastningsfordelingen for en proaktiv, positiv sejlfacon.

Et afgørende gennembrud i udviklingen, var ved den 36. America’s Cup, hvor Helix blev anvendt på opvindssejl for første gang (og med stor effekt), hvor Emirates Team New Zealand, Luna Rossa Prada Pirelli og INEOS Team UK kom frem med hidtil uset hastighed og kontrol mod vinden.

“I dag er Helix mere end en enkelt funktion,” forklarer JB Braun, North Sails direktør for design og teknik. “Det er en total designfilosofi, der radikalt ændrer, hvordan sejl konstrueres, bygges og flyves. Guidet af en skræddersyet, datadrevet proces, designer North Sails designere hvert sejls struktur for at forbedre dets aerodynamik.”

Fordelene

I de fleste tilfælde er resultatet af denne proces en reduktion af belastningen af dit udstyr, hvilket har den åbenlyse umiddelbare effekt at minimere slidtage. Den primære fordel, hvad angår ydeevne og praktik, ved både Helix Upwind og Offwind, er dog en alsidig beholdning, der kan spænde over et bredt udvalg, samtidig med at det reducerer antallet af sejl, der kræves.

Helix Offwind

Helix Offwind kan reducere den samlede belastning på ethvert fritflyvende sejl, uanset om det er 3Di eller panelkonstruktion, for et mere fremadrettet sejl og øget rækkevidde. Helix Offwind-sejl giver forbedret stabilitet, forbedret forligprojektion og reduceret hoved- og hæftebelastning, med et strækbestandigt struktureret forlig og specialbygget Luff Cord med højt drejningspunkt, som er eksklusivt tilgængeligt for North Sails fra søsterselskabet Future Fibres.

Helix Upwind

Eksklusivt for North 3Di-sejl, udnytter Helix Upwind sejlets sammensatte struktur på en ny måde for radikalt at forbedre justering af dybde og profil. Med sin Dynamic Structured Luff trodser Helix Upwind traditionelle designbegrænsninger. Konstrueret til Active Camber Control™️, kan du med Helix justere formen og dybden af hele sejlet, og ikke kun forliget – styre kraften i farten ved hjælp af en Cunningham eller et fald til et bredere anvendelsesområde.

Helix Quick Guide

Helix Offwind og Upwind sejl kan bestilles nu.
Kontakt dit lokale North Sails loft for levering til sommer.

 

FÅ ET TILBUD   TAL MED EN EKSPERT   MERE OM HELIX

 

  • #GoBeyond