North Sails LOFT NEWS

October 23, 2019

VERDENS BEDSTE SERVICE

Hos North Sails er vores målsætning at give dine sejl det bedste mulige service eftersyn, hurtigt og effektivt.

Vi ved, at uanset om du kapsejler eller cruiser, er sejlene en stor investering og vi sætter en ære i at hjælpe dig med at maksimere sejlets performance og levetid.

Vores verdensomspændende netværk gør, at du får den samme service, uanset om du er hjemme eller på den anden side af jorden. Og vores sejlmagere kan håndtere ethvert behov for service og vedligehold.

North Sails tilbyder 1 års Fri Service* Ved køb af et nyt Cruising-, Racing- eller One Design sejl. Dette program er gældende overalt i North Sails verdensomspændende netværk af salgs- og servicelofter.

Ethvert sejl, der bliver serviceret hos North Sails, gennemgår en grundig inspektion, der identificerer eventuelle problemer tidligt, så de ikke bliver store problemer senere. En årlig gennemgang af din sejlgarderobe bidrager væsentligt til at forlænge sejlets levetid og performance.

North Sails “Certified Service” tilbyder dig den allerbedste service af dine sejl. Uanset om du sejler kapsejlads eller cruiser, er der ingen anden sejlmager som er mere kvalificeret til at hjælpe dig med at forlænge dine sejls liv og opretholde facon og performance i hele sejlets levetid. Vores globale salgs- og servicenetværk består af 7 produktionssteder, 159 salgs- og servicelofter og over 1.500 medarbejdere på verdensplan. North Sails Certified Service leverer kvalitet og håndværk i verdensklasse, uanset hvor du er i verden.

Se også Sejlmagerens 10 råd til at forlænge levetiden på dine sejl

 

 

REGATTA SERVICE
North Sails “Certified Service” Sejlmager får dine sejl repareret og fixet over natten. Vores Service Bil er på stedet til alle de store kapsejladser, hvor vi tilbyder afhentning og levering af dine sejl. Skader kan ske, men det betyder ikke, at du skal være uden dit bedst sejl resten af kapsejladsen.

 

 

ÅRLIG VINTER SERVICE
En årlig service af din sejlgarderobe betyder forlænges af sejlets levetid og hjælper med at opretholde den rigtige dybde og facon. Ethvert sejl, der bliver serviceret af North Sails, gennemgår en grundig inspektion, der er designet til at identificere eventuelle problemer tidligt, så de ikke bliver store problemer senere.

 

 

1 ÅRS GRATIS SERVICE
Ved køb af et nyt cruising sejl, racing sejl eller One Design sejl tilbyder North Sails 1 års gratis sejlservice og reparation efter den første sæson. Dette er gældende overalt i North Sails verdensomspændende netværk af salgs- og servicelokaler.

  • #GoBeyond