North Sails LOFT NEWS

Uitbreiding North Sails Benelux met Nic Bol, Jacco Huijgen en Mark Meeuwisse

North Sails Benelux breidt per 1 september 2017 uit met drie experts

Het team van Wouter Kollmann en Anton Brinkhof wordt versterkt met de ervaren Rotterdamse zeilmakers Nic Bol en Jacco Huijgen. Mark Meeuwisse is het derde nieuwe gezicht en start als sales medewerker bij de North Sails loft in Almere. Met deze uitbreiding kan North Sails Benelux in de groeiende behoefte van de Nederlandse en Belgische markt voorzien. 

IMG_5104 North Sails Benelux Team Buiten

Nic Bol wordt Sales Manager North Sails Benelux

Nic Bol, de nieuwe Sales Manager van North Sails Benelux, brengt ruim 25 jaar ervaring in het zeilmakersvak met zich mee. Hij zal in zijn nieuwe functie tevens leiding gaan geven aan de North Sails loft in Stabroek. Als fanatieke wedstrijdzeiler heeft Nic van jongs af aan in verschillende klassen op hoog niveau gevaren en internationaal diverse mooie prestaties neergezet: “Ze noemen mij wel eens de Joop Zoetemelk van het zeilen, immer tweede. Maar gelukkig heb ik ook een paar bijzondere overwinningen op mijn naam kunnen schrijven waaronder het WK J22 in Scheveningen afgelopen jaar.”

Nic is zeer content met zijn nieuwe uitdaging als Sales Manager bij North Sails Benelux: “Met dit team hebben we als marktleider alle mogelijkheden tot onze beschikking om zeilend Nederland en België optimaal te bedienen. Met de toevoeging van North Sails 3Di NORDAC, de nieuwste toepassing voor de toerzeilmarkt, kunnen we daarnaast alle typen zeilers en van alle niveaus helpen aan de juiste zeilen.”

Ervaren zeilmaker Jacco Huijgen

Jacco Huijgen zit inmiddels al 14 jaar in het zeilmakersvak. Hij heeft via bijbaantjes bij verschillende zeilmakers de fijne kneepjes van het vak geleerd en is na het afronden van zijn HBO opleiding aan de slag gegaan als verkoper bij Nic. De laatste twee jaar heeft hij samen met Nic de zeilmakerij in Rotterdam opgezet. Ook Jacco is een ervaren wedstrijdzeiler, ooit begonnen in de Contender. Inmiddels is Jacco al een aantal jaren bij vele wedstrijden te vinden, van Melges 24 tot en met Swan 45. Van alle nationale titels die hij behaalde is hij zelf het meest trots op die van Benelux Kampioen in de J80. 

Mark Meeuwisse sales medewerker Almere

In Almere krijgen Wouter Kollmann en Anton Brinkman per 1 september ondersteuning van sales medewerker Mark Meeuwisse. Mark is een ervaren rot in de watersportindustrie, een zeer ervaren zeiler en specialist in toerzeilen. In het verleden zeilde hij onder andere X99 en X35, maar is van alle markten thuis, van scherpe jachten tot aan platbodems.

Wouter Kollmann, als sales medewerker werkzaam vanuit de North Sails loft in Almere is blij met de uitbreiding: “Met de expertise van Nic en Jacco in huis en daarnaast de extra hulp van Mark bij ons op de loft in Almere kunnen we onze groeiende klantenkring nog beter bedienen.”

 

  • #GoBeyond