North Sails LOFT NEWS

Story Contributors: Tom van der Vecht

North Sails Nederland krijgt versterking

Tom van der Vecht komt het team in Nederland versterken vanuit onze vestiging in Almere

Tom van der Vecht zeilt al zijn hele leven. Zoals velen is hij begonnen in de Optimist, en daarna heeft hij het water nooit meer losgelaten. Tom heeft jarenlang als coach gewerkt in het zeilen. De laatste jaren heeft hij alle kneepjes van het zeilmakers vak geleerd. Tom is een bekend gezicht op de wedstrijdbaan en heeft al vele nationale titels op zijn naam staan. Tom is vanaf de start zeer nauw betrokken geweest bij Team Leeloo, en maakt momenteel uit van het wedstrijdteam dat deelneemt in de M32 klasse.

“Ik ben eigenlijk altijd met boten bezig geweest. Altijd aan het testen geweest hoe ik een boot harder kan laten varen. Door mijn ervaring als zeiler, trainer, coach en zeilmaker kan ik vanuit verschillende invalshoeken zie wat er moet gebeuren om een boot hard laat zeilen. Door mijn ervaring in de zeilmakerij kan ik ook onze toerklanten goed adviseren over levensduur en welke materialen wel en niet werken.”

Tom wilde graag voor North Sails komen werken vanwege de omvang van het bedrijf en de kwaliteit van de zeilen. “De wedstrijdprojecten waar ik bij betrokken ben varen vaak met North Sails. De duurzaamheid van 3Di is echt indrukwekkend.”

📸 Sander van der Borch / North Sea Regatta

 

Tom gaat als verkoper Wouter assisteren vanuit onze vestiging in Almere. “Ik kijk er erg naar uit om samen met Wouter de zeilervaring van zo veel mogelijk boten op en rond het Marker- en IJsselmeer te verbeteren. Met mijn vakkennis wil ik mensen helpen het juiste zeil te kiezen zodat hun tijd op het water nog leuker wordt. Er is niets leuker dan zeilen met het juiste zeil.”

 

NEEM CONTACT OP

 

📸 Ale Bonaldo / M32 World

Story Contributors

North Sails Nederland krijgt versterking headshot
Tom van der Vecht

Sail Expert — Almere, Netherlands

Tom van der Vecht zeilt al zijn hele leven. Zoals velen is hij begonnen in de Optimist, en daarna heeft hij het water nooit meer losgelaten. Tom heeft jarenlang als coach gewerkt in het zeilen. De laatste jaren heeft hij...

  • #GoBeyond