North Sails LOFT NEWS

NORTH SAILS TILFØJER HELIX TEKNOLOGI TIL CRUISINGSEJL

Vi introducerer brugervenlighed og høj ydeevne

North Sails introducerer Helix teknologi til tursejlere. Med Helix Rulle Gennaker får man som standard et ultralet high-end Future Fibre kabel, som er det sikreste, mest brugervenlige og mest pålidelige “top-down” rulle-sejl til cruising på markedet. 

Helix teknologien med “Structured Luff” ændrer hvordan sejlet flyver og er fremtiden i den moderne sejlgarderobe. Vores Helix tursejl med struktureret forlig giver en mere sikker og pålidelig rulning end et sejl med traditionelle anti-torsions kabler, da det er let og med ”top-down” systemet sikrer en altid ukompliceret rulning af sejlet, uanset vindstyrke og vindvinkel. Det reducerer antallet af sejl du har brug for ombord, hvilket gør Helix sejl til den perfekte tilføjelse til din cruising sejlgarderobe.

“Ved at indarbejde et Helix Structured Luff-system i et G1-stil sejl, har vi skabt et sejl der er let håndterligt, let at rulle og let at stuve af vejen, som er konstrueret til cruisingsejlads med vinden.””

Helix Rulle Gennaker konceptet blev udviklet på et designmøde tilbage i 2019, forklarer JB Braun, chef for ‘Design and Engineering’. “Vi diskuterede hvordan Helix-sejl leverer high-performance og enkel furling til kapsejlerne. Men en tursejler sejler typisk ikke de samme høje vindvinkler, så de har oftest brug for et sejl til dybe vinkler og helst uden kompleksiteten på grund af tunge sejl. Ved at indarbejde et Helix Structured Luff-system i et G1-stil sejl, har vi skabt et sejl der er let håndterligt, let at rulle og let at stuve af vejen, som er konstrueret til cruisingsejlads med vinden.”

Med en række dugtyper at vælge imellem, kan Helix Rulle Gennaker nu tilpasses bådens størrelse og anvendelse: fra familiecruiseren til superyachten. Helix Structured Luff var i begyndelsen udelukkende en 3Di teknologi, men er nu tilgængelig i en række materialer, fra vævet polyester til 3Di. Som et tilvalg kan et letvægts UV-cover på fod og agterlig tilføjes på Helix Rulle Gennaker.

Siden 2016 har North Sails målrettet fokuseret på produktudvikling til Cruising og tursejlads og resultaterne har været virkelig gode. North Sails har siden da lanceret tre cruising specifikke produkter såsom 3Di NORDAC, 3Di OCEAN 370 og siden foråret 2020 en fuld opdatering af hele 3Di OCEAN-produktlinjen. Helix Rulle Gennaker er det seneste eksempel på ”Helix Structured Luff” designfilosofi, hvor man tager det bedste fra kapsejlads og sejlhåndtering for at få en pålidelig, brugervenlig og performende Gennaker til tursejlads, der tager performance fra Grand Prix og kombinerer med let håndtering, der i sidste ende resulterer i det perfekte cruisingsejl.

Helix Rulle Gennaker kan bestilles nu med en levering til sæsonstart. Kontakt North Sails i dag og få en snak om Helix Rulle Gennaker til din båd.

 

PRODUKTDETALJER   FÅ ET TILBUD   FIND EN EKSPERT

 

  • #GoBeyond