North Sails LOFT NEWS

EASY FURLING GENNAKER

Navnet siger det hele.

North Sails introducerer Easy Furling Gennakeren til tursejlere, der gerne vil have pålideligheden ved et Top-Down rullesejl uden at skulle gå på kompromis med muligheden for at sejle læns. Sejlet er designet med det største sejlareal, der passer til din båd og stadig med de bedste rulleegenskaber. Sejlet er konstrueret i nylondug og udviklet specifikt til sejlads på læns. Se videoerne herunder, hvor let det er at bruge.

Easy Furling Gennaker – Tilrigning

Denne instruktionsvideo er en skridt for skridt gennemgang af de få og lette trin, der skal til for at få succes med en top down rulle gennaker. En gennaker på rulle kræver en smule øvelse at håndtere, men vil hurtigt og nemt blive til dit fortrukne sejl på læns. Easy Furling Gennaker er et cruisingsejl til læns, det er et sikkert sejl at rigge til, rulle ud og giver god fart på turen.

Easy Furling Gennaker – Trim

Uden store udfordringer kan du få din rulle gennaker til at performe på læns. Med lidt øvelse er det nemt og sikkert at håndtere sejlet. Kun få justeringer og trim og du er godt på vej. Det er en fornøjelse sejle i medvind, og du kommer længere med de mange kvadratmeter rullet ud.

Easy Furling Gennaker – Afrigning

Uden stor besætning kan sejlet rulles væk, når der er brug for det. Her viser vi at Top down furling giver mulighed for at sejle med gennaker med en lille besætning. Sejlet er let og bygget til cruising og er et stærkt supplement til din sejlgarderobe.

Klik her og få et tilbud på EASY FURLING GENNAKER

  • #GoBeyond