North Sails LOFT NEWS

Team Brunel onthult Mondriaan zeil

Het Nederlandse team Brunel onthulde tijdens de stopover in Kaapstad het nieuwe graphic design van de master code zero, het Mondriaan zeil. Op weg naar Den Haag vaart het team met het zeil geïnspireerd op de iconische werken van Piet Mondriaan.

Bouwe Bekking:

“Mondriaan was zijn tijd ver vooruit. Prachtig in zijn eenvoud en toch was zijn werk echt avontuurlijk. Hij durfde te vernieuwen, uit te dagen en anders te denken. Dat zijn eigenschappen die iedere zeezeiler echt aanspreken. Dat we op weg naar de ultieme bestemming met dit Mondriaan zeil varen en Den Haag op deze manier kunnen uitdragen is mooi.”

Team Brunel vaart met Mondriaan zeil - Leg 3, Cape Town to Melbourne, day 02, start on board Brunel. Photo by Ugo Fonolla/Volvo Ocean Race. 11 December, 2017.
Photo by Ugo Fonolla/Volvo Ocean Race. 11 December, 2017.

Volvo Ocean Race Finish in Den Haag

Op 24 juni 2018 finishen de zeven deelnemende teams in de Volvo Ocean Race voor het eerst in de historie in Den Haag. De stad is dan met recht de ultieme bestemming. Team Brunel is een van de deelnemers in deze legendarische race. Dit Nederlandse team zeilt vanaf Kaapstad richting de finish met een echt Haags voorzeil geïnspireerd op de iconische werken van Piet Mondriaan.

  • #GoBeyond