North Sails LOFT NEWS

Story Contributors: Mikkel Røssberg

TRAVLE DAGE PÅ SEJLLOFTET I KØBENHAVN

Masser af nye sejl bliver leveret til vores glade kunder og der er ligeledes en stor mængde service sejl, der bliver færdiggjort inden den nye sejlsæson starter.

Vi har som sædvanligt modtaget rigtig mange sejl fra lokale kunder i Københavnsområdet, og vores afhentningssteder rundt omkring i Danmark er blevet brugt flittigt af masser af kunder til at aflevere sejl til service.
Vi kommer i år til at servicere omkring 500 sejl, nogle med små og og nogle med store reparationer, og det er altid en fornøjelse at levere “friske” sejl til vores kunder. Generelt tager vores kunder sig godt af deres sejl, men vi vil gerne minde alle om at følge disse 9 gode råd, som vil forlænge levetiden på sejlene:
1. Undgå at sejlene blafrer langvarigt, da det kan nedsætte sejlenes levetid betragteligt. Undgå at sejle for motor i modvind med blafrende sejl.
2. Brug dine sejl i deres designede vindområder. Hvis du ikke kender de anbefalede vindområder for dine sejl, skal du kontakte os her hos North Sails.
3. Når du forlader båden, skal du lette faldspændingen og udhal for at forhindre at sejlet bliver overstrækket.
4. Undgå foldning af sejl på samme foldelinjer, hvilket forhindrer at små folder ikke bliver permanente.
5. Beskyt dine sejl mod sollys med en presenning og lad dem blive i posen så længe som muligt.
6. Skyl dine sejl med ferskvand og tør dem grundigt inden opbevaring, for at undgå mug. Dette kan også gøres løbende gennem sæsonen.
7. Skyl fittings på sejlene i ferskvand for at forhindre korrosion. Opbevar tørre sejl på et godt ventileret sted.
8. Gå jævnligt sejlet efter for slidtage.
9. Send dit sejl til eftersyn og service hos North Sails efter hver sæson.
Håber I alle får en dejlig sejlsæson på vandet, og hvis I har spørgsmål til sejl, trim etc., så er I altid velkomne til at ringe her til loftet.
God vind!

Story Contributors

Travle dage på sejlloftet i København headshot
Mikkel Røssberg

Sail Expert — Herlev, Danmark

Mikkel Røssberg sluttede sig officielt til North Sails efter to årtier som professionel sejler på America’s Cup og flere Grand Prix teams. Mikkel har altid haft et godt forhold til det danske sejlloft og supporterer klienter i Danmark, Tyskland og...

  • #GoBeyond