North Sails LOFT NEWS

September 21, 2022

VINTEREFTERSYN AF ALLE DINE SEJL

Vil du forlænge dine sejls levetid, så giv dem lidt kærlighed her til vinter

Afslutningen på sejlsæsonen er det rigtige tidspunkt at tage kontakt til dit lokale North Certified Service sejlloft, som giver kvalificeret råd og vejledning til, hvordan du forlænger dine sejls levetid. 

Vi er klar til at se på dine sejl og hjælpe dig med at planlægge din næste sejlsæson. Derfor tilbyder vi eftersyn og vinteropbevaring af dine sejl på vores sejlloft (fra oktober 2022 til april 2023).

Prisen for eftersyn og vinteropbevaring er 550kr inkl. moms.

I tilfælde af at dit sejl har brug for mere end et eftersyn sender vi dig et tilbud på dette til vores faste service priser.

Du kan aflevere dine sejl på vores indleveringssteder rundt omkring i landet eller komme forbi sejlloftet i Herlev, hvor du altid er meget velkommen.

Vores team af eksperter står altid til rådighed for dig. Uanset om du er til cruising eller kapsejlads, har vi den viden og dedikation, der gør North til verdens førende sejlmager. 

Gør brug af vores fælles erfaring og knowhow og ring eller kig forbi vores sejlloft.

Du kan selv gøre meget for at passe på dine sejl. Se sejlmagernes gode råd her.

HUSK: Sidste frist for indlevering af sejl på vores indleveringssteder rundt om i landet er d. 28. oktober 2022. Efter den dato kan sejl til service kun afleveres hos North Sails i Herlev.

 

BESTIL TID TIL VINTERSERVICE

  • #GoBeyond