North Sails LOFT NEWS

Hulp bij het bestellen van de juiste zeilen

Tips en advies van onze experts

1. Nieuwe zeilen bestellen, de meest voordelige tijd is het najaar

Denk in het najaar alvast na over nieuwe zeilen of advies over eventuele aanpassingen in uw huidige garderobe. Zo geeft u uzelf de tijd om goed na te denken over wat u wilt, zijn de zeilen op tijd klaar voor het nieuwe zeilseizoen en kunt u wellicht gebruik maken van onze winteraanbiedingen. Onze experts spreken graag samen met u de verschillende opties door en sturen u op basis daarvan een eerste offerte voor uw nieuwe zeilen. Voor aanschaf van nieuwe zeilen profiteert u op dit moment ook nog van onze najaarskorting. 

Nieuwe zeilen bestellen met tips en advies van onze experts

2. Raadpleeg onze experts (op locatie)

Laat u voordat u nieuwe zeilen goed informeren door één van onze experts over alle mogelijkheden en opties, het zijn er vaak zoveel meer dan u zelf kunt bedenken. Ook de mogelijkheden in de zeilwereld veranderen snel, prijsverschillen worden kleiner en materialen steeds duurzamer. Ook in de weekenden zijn we bereikbaar en beschikbaar voor service en advies op diverse evenementenlocaties. Via onze website en social media proberen we u op de hoogte te houden van waar de North Sails experts te vinden zijn. Niet alleen wanneer u graag informatie en advies ontvangt over nieuwe zeilen, maar ook als u tijdens een evenement schade vaart aan één van uw zeilen, kunt u bij ons terecht voor hulp. 

3Di NORDAC 022817_AR_BVICOLLECTION_00937

3. Mooi of duurzaam? 

Met de komst van 3Di NORDAC hebben we een prachtig high perfomance product in huis voor toerzeilers; een duurzaam en betaalbaar zeil. 3Di NORDAC is een specifiek uniek cruising product voor de toerzeiler en heel goed betaalbaar wanneer u op zoek bent naar een beter zeil om de performance van uw boot te verbeteren , voor uw volgende vakantie naar Engeland bijvoorbeeld.

Uiteraard leveren wij ook nog steeds onze radiaal zeilen. We merken dat sommige zeilers radiaal zeilen toch nog mooier vinden dan een compleet wit 3Di NORDAC zeil. Maar met een miniem prijsverschil van slechts 2 tot 3 % zou het zonde zijn als NORDAC niet de voorkeur krijgt. 3Di NORDAC zeilen zijn een stuk duurzamer en blijven er prachtig op staan.

Heeft u vragen?

Neem contact op met één van de experts van North Sails Benelux voor meer informatie.

  • #GoBeyond