North Sails LOFT NEWS

WIJ ZIJN VERHUISD

Terug in Antwerpen

North Sails België is verhuisd. Het team verruilt de zeilmakerij in Stabroek voor een plek in het nieuwe Antwerp Nautical Center aan het Asiadok, in Antwerpen. Vanaf 1 juni kunt u hier terecht voor advies, onderhoud en service voor uw zeilen.

Na vele jaren gevestigd te zijn in Stabroek, kwam de mogelijkheid om intrek te nemen in het gerenoveerde pand van het Antwerp Nautical Center. “Hier zitten we weer op een centrale plek. Stabroek lag voor veel klanten in het weekend wel redelijk op de route, maar doordeweeks was het te ver om. Daarnaast worden we nu onderdeel van een one-stop-shop,” vertelt Sales Manager Nic Bol. Het Antwerp Nautical Center biedt alle services voor de watersporter, waaronder een scheepswinkel, reparaties, onderhoud en verkoop. Het beschikt over een unieke ligging waardoor het zowel uitstekend via de weg bereikbaar is en in de nabije toekomst ook via het water.

Vernieuwingen zeilmakerij Rotterdam

Naast Antwerpen zijn de klanten in de Benelux ook nog steeds welkom in de zeilmakerij in Rotterdam. Hoewel onze full service zeilmakerij in Rotterdam nog steeds op dezelfde locatie zit, heeft de vestiging wel een grote verbouwing achter de rug. De werkvloer is volledig vernieuwd en er zijn putten gekomen, zodat de naaimachines in de vloer zijn ‘gezonken’. Hierdoor is het werkoppervlak verdubbeld. Ook is er een vide gebouwd, zodat er extra opslagruimte voor zeilen is gecreëerd.

Onze service zeilmakerijen zijn te vinden op onderstaande locaties. HIernaast bent u natuurlijk ook nog steeds van harte welkom in ons kantoor in Almere. 

North Sails Antwerpen
Asiadok-Oostkaai 28F
2030 Antwerpen
België

North Sails Rotterdam
Anthonetta Kuijlstraat 7
3066 GS Rotterdam
Nederland

North Sails Almere
Televisieweg 44-46
1322 AM Almere
Nederland

 

  • #GoBeyond