North Sails LOFT NEWS

3Di OCEAN IS GEMAAKT VOOR UW VOLGENDE AVONTUUR

Een complete 3D productlijn voor boten van ieder formaat

Na uitvoerig testen en ontwikkelen is North Sails zeer enthousiast met de lancering van 3Di Ocean 370, ons nieuwste innovatieve zeil, waarmee onze cruise productlijn van 3D gemalde zeilen compleet is.

Dit nieuwe product bouwt voort op het succes van ons revolutionaire 3Di Nordac polyester voor kleinere boten en Ocean 700, het ultieme superjacht cruise zeil. 3Di Ocean 370 valt precies tussen deze twee categorieën om tegemoet te komen aan de unieke karakteristieken van boten tussen 35 en 60 voet. Norths 3Di zeilen worden vervaardigd met onze gepatenteerde technologie, waarbij zeilen geproduceerd worden op een driedimensionale mal. Van origine was deze technologie bedoeld voor wedstrijdzeilers, maar met 3Di Ocean is de technologie nu ook voor cruise zeilers.    

3Di Ocean Cruising Product Line

Als marktleider is North Sails op zijn best wanneer onze energie en kennis gericht wordt op het compleet innoveren van een product segment. In 2017 heeft North Sails een revolutie teweeg gebracht met de her-uitvinding van het traditioneel geweven Dacron cruise zeil. Door robuuste Dacron 3Di tapes te verwerken op een driedimensionale mal introduceerde North de eerste echte innovatie voor cruise zeilers sinds Dacron in de jaren 50 katoen verving. Het prijswinnende 3Di Nordac werd al snel de benchmark voor cruise performance, met behoud van de traditionele Dacron look. In 2018 bracht North Sails het 3Di cruise concept naar de superjachten met 3Di Ocean 700. De toevoeging van 3Di Ocean 370 in 2020 is een bevestiging van de investering van het merk om cruise zeilers te ondersteunen met het leveren van de meest geavanceerde zeil technologie.  

“Onze bedrijfscultuur wordt gedreven door een constant verlangen om zeil technologieën te ontwikkelen die de zeilervaring verbeteren van iedere zeilers”, aldus North Sails President Ken Read. “Cruisen biedt een uitweg van het leven aan land, en de toewijding van North Sails aan dit segment is groter dan ooit. We hebben veel tijd gestoken in de ontwikkeling van een nieuw cruise product en zijn trots dit een jaar eerder te lanceren dan origineel gepland was. We kijken er erg naar uit om meer zeilers te laten genieten van een nieuw niveau in duurzaamheid en performance van cruise zeilen, door toepassing van 3Di.

Het gebruik van Norths innovatieve en gepatenteerde 3Di technologie en productie levert sterkere en gebruiksvriendelijkere zeilen. Deze technologie maakt het mogelijk de cruise performance te verbeteren door zeilen te produceren die minder helling geven bij meer wind en juist extra vermogen geven bij licht weer. 3Di Ocean zeilen zijn naadloos, ongeëvenaard sterk, mooi en zeer duurzaam. Dit geeft meer vertrouwen wanneer u gaat zeilen, alleen, met vrienden of met uw familie. Simpel gezegd, Deze zeilen verbeteren uw zeilervaring.

3Di Ocean zijn nu beschikbaar. Neem contact op met uw lokale North Sails team om meer te leren over deze producten en levering deze zomer.

 

Lees verder  Vind een verkooppunt  offerteaanvraag

 

  • #GoBeyond