North Sails LOFT NEWS

En komplet 3Di produktlinje til cruising

3Di OCEAN kan bestilles nu

Efter et gennemgribende arbejde og udviklingsprogram, er North Sails stolte af at kunne lancere 3Di OCEAN 370, vores seneste innovative sejl som fuldender vores serie af 3D-støbte sejl til cruising og langturssejlads.

3Di OCEAN 370 er bygget på North Sails succes med det revolutionerende 3Di NORDAC samt 3Di OCEAN 700, som er det ultimative cruising sejl til store superyachts. 3Di 370 OCEAN er båndet mellem disse to produkter og imødeser 35-60 fod cruising bådes unikke behov samt det voksende antal cruising katamaraner. North Sails 3Di sejl er skabt med den patenterede teknologi, som oprindeligt blev udviklet til kapsejlads men som nu revolutionerer markedet med 3Di OCEAN. 

3Di Ocean Cruising Product Line

Hos North Sails bruger vi konstant vores energi og ressourcer på udvikling af nye produktsegmenter. I 2017 revolutionerede vi cruising markedet ved at genopfinde det traditionelle Dacron sejl i polyester, som havde sin oprindelse i 1950’erne. Det prisbelønnede 3Di NORDAC blev hurtigt det nye benchmark for cruising og tursejl til både op til 40 fod. I 2018 tog North Sails 3Di cruisingsejl-konceptet videre til Superyachts med 3Di OCEAN 700 produktet. Tilføjelsen af OCEAN 370 i 2020 er endnu et vidnesbyrd om vores mission om at levere cruising-sejl med den seneste og mest avancerede teknologi til markedet.

“Vores virksomhedskultur er drevet af et stort ønske om til stadighed at udvikle sejlteknologi, der giver sejlere en endnu bedre oplevelse”, siger North Sails direktør Ken Read. “Cruising giver mulighed for at slippe livet på land og North Sails engagement i cruisingmarkedet er større end nogensinde. Vi foranledigede vores cruising-produktudvikling og næsten et år efter fremfører vi udvidelsen af vores produktlinje. Vi ser frem til at flere sejlere vil opleve det nye niveau af holdbarhed og ydeevne for cruising-sejl med 3Di OCEAN-serien”.

Med brugen af ​​North Sails innovative 3Di-teknologi og byggeprocesser, producerer vi i dag sejl, der både er stærkere og lettere at håndtere. Denne teknologi muliggør sejl, som giver en forbedret sejloplevelse, hvor man enkelt kan reducere krængning i hård vind og nemt få mere fart i let luft.

3Di OCEAN er uden syninger og 3D-støbt på en form i ét stykke, hvilket gør sejlet uovertruffen stærkt, flot at se på og med lang holdbarhed. Det betyder i alt sin enkelthed en forbedret og sjovere sejleroplevelse for dig, dine venner og din familie.

3Di OCEAN-sejl kan bestilles nu. Kontakt os idag og få mere information om vores nye produkt og en eventuel sommerlevering.

 

Læs mere  Find dit loft  Få et tilbud

 

  • #GoBeyond