North Sails LOFT NEWS

Story Contributors: Jesper Feldt

‘HOW TO’ MED BOUWE BEKKING

En videoserie i sju delar med inriktning på cruising

Tillsammans med våra vänner på X-Yachts är vi glada att presentera en ny serie ”How To”-filmer speciellt inriktade mot cruisingsegling. Alla de sju filmerna är nu möjliga att se på North Sails YouTube-kanal.

Bouwe Bekking, nederländsk proffsseglare med erfarenhet från bland annat åtta Volvo Ocean Race, tar nu steget över till cruisingvärlden för att dela med sig av sina kunskaper ombord på en X-Yacht. Tillsammans med North Sails expert Jesper Feldt guidar Bekking oss genom de viktigaste aspekterna av cruisingsegling, från manövrering av båten till trimning av de viktigaste seglen i en cruising-garderob.

Filmerna spelades in på ett somrigt Öresund i närheten av Köpenhamn, och bjuder på råd och handfasta tips om hur du seglar en cruisingbåt utrustad med North Sails 3Di ENDURANCE-segel.

Story Contributors

‘How To’ Video Serie med Bouwe Bekking headshot
Jesper Feldt

General Manager, Loft Manager, Sales Manager — Herlev, Danmark Malmö, Sweden

For Jesper Feldt er forholdet til kunderne og kollegerne den vigtigste del af jobbet som chef for sejlloftet i Herlev. Det er ham magtpåliggende, at alle parter er glade, hver gang et sejl forlader loftet. Jesper har studeret økonomi og...

  • #GoBeyond