North Sails LOFT NEWS

October 16, 2018

Udviklingen af 3Di begyndte for ti år siden og er fortsat i et hurtigt og accelererende tempo siden da. 3Di er summen af flere af North Sails egne teknologier, hvilket gør det til den ideelle platform for at skabe nye typer sejl til en bred vifte af sejlere rundt om i verden. Fordelene ved 3Di med hidtil usete præstationer og lang levetid er nu i 2019 til rådighed for såvel mindre både til superyachter, tursejlere til jordomsejlere og de lokale kapsejlere til de professionelle.

 

 

Rendyrket performance, når bådfarten tæller

3Di RAW er det kapsejladssejl på markedet med højeste ydeevne og letteste vægt, der sætter nye standarder for fart og formstabilitet. Både med 3Di RAW dominerer podierne over hele verden i de mest konkurrenceprægede sejladser og klasser. Til sæson 2019 har North Sails anvendt denne avancerede teknologi til en ny produktgruppe, målrettet de mindre både, der sejler kapsejlads på klubniveau. Produktgruppen kombinerer 3Di’ signifikante formstabilitet med det, at sejlet er nemt og trimme, og den lange levetid.

 

Rundt om jorden eller kapsejlads på fjorden

Den mest robuste 3Di sejl til rådighed, 3Di Endurance er konstrueret med ekstrem holdbarhed og formstabilitet for øje, der holder uanset om det er kapsejlads eller offshore sejlads. François Gabarts 3Di Endurance storsejl havde allerede sejlet 45.000 sømil, før han startede med det på sin succesrige Around The World Solo Record. Denne gruppe 3Di-produkter har et ydre med meget beskyttende filamenttape, der skaber en hård struktur, samtidig med at 3Di sejlet beholder sin enestående formstabilitet.

 

En ny gruppe af tursejl til superyachts

Ny produktgruppe i 2019 er Ocean. Tursejl, der giver høj styrke, reduceret vægt og højeste pålidelighed til superyachts. Alt det North Sails har lært i mere end tre årtier som den førende producent af superyacht-sejl er blevet kombineret med den nuværende topmoderne 3Di-teknologi. Turbåde over 60 fod kan nu drage fordel af North Sails unikke blanding af materialer og eksklusiv teknik i 3Di Ocean. Disse sejl er uden sidestykke, lettere, mere holdbare og og nemmere at håndtere end nogen laminatsejl.

 

Dacron tursejlet – genopfundet via 3Di-teknologien

I løbet af 2018 har 3Di NORDAC – et 100% polyester 3Di sejl – skabt en tursejler revolution. 3Di Nordac blev hædret med Pittman Innovation Award af SAIL Magazine, og over 2.500 3Di NORDAC sejl er blevet leveret til fremragende anmeldelser fra vores kunder. I 2019 er vores 3Di produktionskapacitet blevet øget for at imødekomme efterspørgslen efter dette innovative og ekstraordinære produkt, der er ideelt til mindre og mellemstore turbåde. Alle sejlere ønsker hurtigere sejl, der holder længere. 3Di NORDAC leverer.

 

3Di komposit-teknologi til hurtige codesejl

De mange fordele ved 3Di strækker sig nu ud over krydssejl, og er nu tilgængelige for sejlere, der kigger efter det ypperste asymmetriske sejl. 3Di Downwind viste sin værdi under det seneste Volvo Ocean Race, hvor alle sejl til både kryds og læns, var 3Di (ikke mere brug for at have symaskiner om bord!). Kabelfri furling-sejl er nu muligt med vores unikke Helix Luff, hvor den direkte integrerede 3Di-struktur eliminerer behovet for et separat ineffektivt kabel.

 

                                                                

  • #GoBeyond